Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Training Scoala de vara pentru manageri
350 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Programul "Scoala de vara pentru manageri" va fi organizat saptamanal, prima serie desfasurandu-se in perioada 30 iunie - 4 iulie.

Programul se desfasoara pe o durata de 5 zile, de luni pana vineri. O sedinta dureaza 4 h pe zi, intre orele 15-19. Grupul va fi format din 6-8 cursanti.

Organizatiile moderne se confrunta cu o noua realitate: aceea ca oamenii sunt din ce in ce mai pretentiosi vis-a-vis de politica firmei de rasplatire a muncii. Angajatul nu mai e dispus ca accepte ca sef o persoana rigida, lipsita de cunostinte, fara abilitati manageriale.

Plecarea dintr-o firma este hotarata nu atat de salariu, cat de felul in care seful intelege sa coordoneze activitati si oameni. Prin urmare este de datoria fiecarui director sa caute sa aiba drept manageri oameni care stiu sa lucreze cu oameni, care stiu sa respecte personalitatea si valorile fiecarui angajat.

Saraa Education va ofera programul "Scoala de vara pentru manageri", care cuprinde aspecte importante legate de munca de conducere. Este un curs intensiv in care se vor discuta idei practice legate de conducerea grupului de munca avand ca tinta atat obtinerea performantei cat si stimularea permanenta personalului aflat in subordine.

Timp de 5 zile, managerul se va confrunta cu problemele adevarate pe care va trebui sa le rezolve, astfel exersandu-si capacitatea de a gasi rapid solutii. Legate de actul de conducere vor fi de asemenea dezbatute in aceste cursuri: oboseala, stresul, gestionarea timpului si fluctuatia de personal.
Din Gura in Gura
Alte Produse